Το πρόγραμμα βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) πραγματοποιείται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του “Acropol Hotel & Spa” στo 5o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης.

Η πισίνα εκμάθησης έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για την πραγματοποίηση προγραμμάτων βρεφικής κολύμβησης (baby swimming).

Η θερμοκρασία του νερού είναι σταθερή στους 31ο C και ο έλεγχος της ποιότητας του νερού είναι συνεχής με αυτόματο σύστημα. Επιπρόσθετα, γίνονται συχνότατες δειγματοληψίες ύδατος για ανάλυση από πιστοποιημένο εργαστήριο (ISO 17025).

Οι συνθήκες υγιεινής είναι απολύτως εξασφαλισμένες, καθώς για την απολύμανση του νερού εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη μέθοδος με ηλεκτρόλυση άλατος. Θεωρείται ο πιο ασφαλής και βιολογικός τρόπος απολύμανσης του νερού, αφήνοντας το νερό φρέσκο και υγιεινό, απαλλαγμένο από βακτηρίδια, μύκητες και λοιπούς ρύπους.
Το θαλασσινό νερό έχει μαλακτικές ιδιότητες, οπότε το δέρμα και τα μαλλιά έχουν απαλή και λεία υφή και όχι ξηρή και εύθραυστη, όπως συμβαίνει όταν χρησιμοποιείται χλώριο. Οι πισίνες με θαλασσινό νερό είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή με αλλεργία στο χλώριο, καθώς δεν παρουσιάζουν καμία αλλεργική αντίδραση. Στην Αυστραλία το 95% των πισινών απολυμαίνονται με ηλεκτρόλυση άλατος.

Στον ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του "Acropol Hotel & Spa" προσφέρεται ελεύθερα ευρύχωρο parking καθώς επίσης διατίθενται:

  • Κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι αποδυτηρίων, ντουζ και τουαλέτα.
  • Αλλαξιέρες στο χώρο των αποδυτηρίων.
  • Ντουλαπάκια και κουτιά αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων γονέων και παιδιών.
  • Πάρκο για την ασφαλή παραμονή των παιδιών έως ότου ετοιμαστεί ο γονέας.

Όλοι οι συμμετέχοντες στα προγράμματα της βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) χρειάζεται να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.


Βρείτε μας στο Facebook