Υπεύθυνη Εκπαίδευσης

Η εκπαιδεύτρια του προγράμματος βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) Μαρίνα Τσέλα ήταν αθλήτρια κολύμβησης στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο των παιδικών της χρόνων. Η αγάπη της για την γυμναστική και ειδικότερα για την κολύμβηση σε συνδυασμό με την αγάπη της για τα παιδιά και την εμπειρία της ως προπονήτρια βρεφικής κολύμβησης στο πρόγραμμα baby swimming "Ixθείς" (www.babyswimthessaloniki.gr) στην Θεσσαλονίκη, υπό την εκπαίδευση του Νικόλα Χατζηγιακουμή, στάθηκαν η αφορμή για την έναρξη νέων τμημάτων για όλους τους μικρούς κολυμβητές σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα για την πόλη των Σερρών.

Παρακάτω αναφέρονται κάποια διπλώματα εκπαίδευσης που απέκτησε κατά την περίοδο των σπουδών της:

  • Απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με την ειδικότητα “Ναυαγοσωστική-Ιστιοπλοΐα” του ΑΠΘ.
  • Kάτοχος διπλώματος «Swimming and Water Safety» Εκπαίδευσης Κολύμβησης και Ασφάλειας στο νερό από τον επίσημο εκπαιδευτικό οργανισμό AUSTSWIM (http://www.austswim.com.au), ο πιο γνωστός και αναγνωρισμένος εθνικός οργανισμός της Αυστραλίας που προσφέρει τη σχετική πιστοποίηση και ο οποίος έχει βραβευτεί για 3 συνεχόμενες χρονιές, ως ο καλύτερος παγκοσμίως στην εκπαίδευση βρεφικής κολύμβησης (baby swimming). Aποκλειστική εκπρόσωπος εκπαίδευσης της AUSTSWIM στην Ελλάδα είναι η Μαργαρίτα Κοντζιά, καθηγήτρια φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακό στη βρεφική κολύμβηση που εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία προγράμματα βρεφικής κολύμβησης (Υδρία).
  • Κάτοχος εκπαιδευτικού διπλώματος «Birthlight Advanced Baby Swimming» από τον πιο γνωστό φορέα της Ευρώπης, για εκμάθηση κολύμβησης σε βρέφη ηλικίας από σαράντα ημερών.
  • Κάτοχος διπλώματος Επαγγελματία Ναυαγοσώστη πιστοποιημένο από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος Θεσσαλονίκης.
  • Κάτοχος πιστοποιητικού παρακολούθησης σεμιναρίων για την παροχή Α’ Βοηθειών «BLS/AED PROVIDER COURSE», εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης «European Resuscitation Council - ERC».
  • Εγγεγραμμένη ως μέλος στην εκπαιδευτική διαδικτυακή υπηρεσία «World Aquatic Babies and Children» για την συνεχή ενημέρωση της σχετικά με την διδασκαλία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της βρεφικής κολύμβησης (baby swimming).
  • Απόφοιτη του εκπαιδευτικού οργανισμού North Academy of Fitness, στις ειδικότητες Fitness Specialist, Aerobic Specialist, Personal Training, Aqua Aerobic, Yoga και Pilates.

AUSTSWIM

Βρείτε μας στο Facebook